Aanbod-tarieven

NIEUW in het aanbod!

Gelaatsmassage met Edelstenen en Kristallen

Tijdens deze gelaatsmassage maak ik gebruik van edelstenen en kristallen zoals rozenkwarts, bergkristal, amethist, aventurijn en jade. Iedere steen heeft een specifieke eigenschap die je kan ondersteunen in het ontspannen, het loslaten van zorgen, meer zelfliefde en geluk.

Het gelaat wordt gemasseerd, alsook het décolleté, de nek en het hoofd. Hou er rekening mee dat je olie in jouw haren krijgt.

Deze massage kan ook dienen als zorgmassage en brengt jou diepe ontspanning en rust dankzij de werking van de edelstenen en kristallen.

…en omdat ik zó enthousiast ben en jou wil laten genieten van deze nieuwe massage, krijg je een korting als je deze fijne massage boekt in de maand april. Kijk op de kalender en boek jouw unieke ervaring.

ACTIE april

duur: 75 minuten
prijs: €65

Vanaf 1 mei 2023

duur: 75 minuten
prijs: €80

Holistic Pulsing

Tijdens het pulsen wordt het lichaam al wiegend, rollend en strekkend in een stroom van bewegingen gebracht, wat een diepe ontspanning teweeg kan brengen. Holistic Pulsing brengt je terug IN je lijf.

Je ligt gekleed, in losse kledij, op de massagetafel: in ruglig, in buiklig of in zijlig.

Holistic Pulsing is een ‘veilige‘ behandeling. Het kan aan iedereen gegeven worden, ook kankerpatiënten, zwangere vrouwen, personen met spier- of zenuwziektes, mensen met fibromyalgie,…

Vooraf stem ik goed met je af, zodat het ritme volledig aangepast is aan de behoefte van het moment.

duur: 60 minuten
prijs: €60

Omdat beelden meer zeggen dan woorden…. Een impressie van wat Holistic Pulsing is.

Massage

Hemel en Aarde massage

Een massage van het hoofd, aangezicht, nek en schouders. Nadien een ontspannende voetenmassage.

Heerlijk ontspannen met je hoofd in de wolken, nadien terug landen met je voeten op aarde…

duur: 45 minuten
prijs: €45

Volledige massage

Een ontspannende, holistische massage van het volledige lichaam, waarbij je vooraf zelf etherische oliën kiest.

duur: 90 minuten
prijs: €90

duur: 2u
prijs: €120

Zorgmassage

Ontwikkeld voor kankerpatiënten is deze zachte massage aangepast aan de noden van mensen met kanker of andere ziekte of beperking.

Heb je kanker, fibromyalgie, CVS, ben je pijnpatiënt,… samen met jou stel ik een massage op maat samen om je te laten ontspannen en even al je zorgen te vergeten.

Ik volgde de opleiding bij vzw Zorgmassage die gesteund wordt door Kom op tegen Kanker.

Een prachtige, koesterende massage voor hen die uit de boot vallen voor een “gewone” massage. Er wordt gewerkt vanuit traagheid en zonder druk waardoor het zenuwstelsel extra wordt uitgenodigd om te ontspannen.

Vooraf hebben we een kort gesprek om te peilen naar actuele behandelingen zodat ik daarmee rekening kan houden tijdens de massage.

Bijvoorbeeld chemo- of radiotherapie, vermoeidheid, gevoelige plaatsen of littekens, stoma, pruikje,…

kort intakegesprek van max. 15 minuten

duur: 60 minuten
prijs: €60

Zorgmassage: laat los, ontspan, ik zorg voor jou!

Wat mijn lieve klanten zeggen…

Wat een warme ontvangst. Het juiste woord vinden om de massage te omschrijven is niet makkelijk. Ik twijfel tussen zorgzaam, dragend, liefdevol, met heel veel echte aandacht. Een echte aanrader! – Anja

Ik heb vandaag kunnen genieten van een sessie holistic pulsing. Het klonk eerst wat vreemd, maar het voelde echt fantastisch, helemaal ontspannen. Ik voelde me ook onmiddellijk op mijn gemak. Dank je wel! – Sarah G.

Vandaag een sessie holistic pulsing ontvangen, zalig ontspannen! Elke weet precies wat ze doet: ze voelt heel goed aan wat je nodig hebt en stemt de massage (het pulsen) zo af dat alles zeer aangenaam voelt. Dank voor deze bijzondere ervaring! – Sarah VE

Ik heb fibromyalgie en ben al bij verschillende masseurs geweest. De zorgmassage die ik van Elke mocht ontvangen was heel goed afgestemd, heel zacht en zalig! Ze houdt rekening met mijn vragen en wensen en heeft oog voor belangrijke details. Ik heb meteen een volgende afspraak gemaakt! – Annick

Voorwaarden

Ik bied professionele massages aan voor vrouwen en kinderen.

De prijzen zijn inclusief btw en te betalen na de sessie. Dat kan cash of met payconiq.

Annuleren ten laatste 24u voor de afspraak.

De behandelingen, beschreven op deze site, zijn aanvullend. Bij medische klachten, raadpleegt u altijd een arts of specialist.

Draag bij voorkeur loszittende kledij. Tijdens de volledige massage draagt u enkel de slip.

Bij de volgende massages wordt het hoofd ook gemasseerd. De olie zal nadien in je haren blijven, hou daar rekening mee. Dit is bij de hemel- en aarde massage, de volledige massage en de gelaatsmassage met edelstenen en kristallen.

Gelieve juwelen en make-up te verwijderen vóór de massage.

Privacybeleid© 2023 Ingo Van den Broeck